Ervaren vakspecialisten

Bouwen is een ambacht. Vakwerk dat wij met trots en passie doen. Voor opdrachtgevers die niet over één nacht ijs gaan, maar écht op ons bouwen en vertrouwen. Al meer dan 90 jaar. Deze ervaring gebruiken wij voor de particuliere woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw, renovatie en machinale timmerwerken. Altijd duurzaam en goed.

Particuliere woningbouw

Heerlijk wonen en leven in uw droomhuis

Een nieuw huis laten bouwen is voor de meeste mensen de grootste investering in hun leven. Iets dat men niet zomaar uit handen geeft. Heeft u bouwplannen? Droomt u van een modern huis of een woning in landelijke stijl? Laat het ons weten. In een persoonlijk gesprek denken wij graag met u mee. Misschien heeft u al ideeën, een kavel of architect. Vertel ons wat bij u leeft en speelt. Samen kijken hoe wij uw droomhuis kunnen realiseren. Kiest u bij uw nieuwbouw voor Bouwbedrijf Haarhuis, dan bent u zeker van persoonlijk en goed overleg.

En van Twents vakmanschap en van een gedegen bouwproces. Van een bouwpartner die betrokken, betrouwbaar en flexibel is. Bij ons zijn de lijnen kort. Op uw bouw heeft u een vast aanspreekpunt. Een ervaren vakman die vooruitkijkt en meedenkt. Onze eigen vakmensen werken veelal samen met vaste onderaannemers. Installateurs en constructeurs, maar ook metselaars, stukadoors en tegelzetters die wij goed kennen en die hun vak perfect verstaan. Dit alles komt de kwaliteit van uw huis ten goede!

Utiliteitsbouw

Samen bouwen aan de toekomst van uw bedrijf

Een goede bedrijfshal of praktisch kantoorgebouw is essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Bovendien is een mooi pand vaak het visitekaartje van uw bedrijf. Daar dragen wij als bouwer in de utiliteit graag ons steentje aan bij. De utiliteitsbouw is een steeds belangrijker onderdeel van ons werk. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers volledig en bieden een totaalpakket. Daarbij regelen wij alles voor de (ver)bouw van uw bedrijfspanden. Zelfs de bestrating! Zo houdt u de focus op uw core business. Dat is wat wij bedoelen met zorgeloos en met vertrouwen bouwen!

De utiliteitsbouw is een specifieke tak van sport. Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij een vaste bouwpartner. Zij weten dat de diversiteit bij de bouw van een kantoor, werkplaats of bedrijfshal voor ons inmiddels bekende materie is. Dat zij volledig kunnen vertrouwen op onze deskundigheid, ervaring en flexibiliteit. En ook hier geldt: bij ons heeft u persoonlijk contact met één aanspreekpunt, die voor u zorgdraagt voor de afstemming met vaste en betrouwbare onderaannemers in grondwerk, staal- en beplatingconstructies en installatietechniek. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Verbouwingen

Kleine ingrepen voor een groots resultaat

Uw keuken of badkamer verbouwen, een overkapping maken, extra kantoorruimte of een garage bijbouwen? Hoe pakt u een (interne) verbouwing of misschien zelf renovatie aan? Waar moet u beginnen? Wat gaat het kosten? En hoe voorkomt u overlast? Neem contact op met ons. In een persoonlijk gesprek luisteren wij naar uw wensen. Wij gaan na wat constructief mogelijk is en denken oplossingsgericht met u mee. Wij begrijpen dat u troep, lawaai en bouwstof tot het minimum wilt beperken. Daarom zorgen wij altijd voor heldere afspraken en een gedegen voorbereiding.

We bedenken vooraf wat in onze ruime bedrijfshal gefabriceerd kan worden. Waar mogelijk starten wij aan de buitenkant van uw huis of bedrijfspand, pas daarna gaan we intern aan de slag. Omdat u bij ons te maken heeft met een vast aanspreekpunt, is de sleutel van uw huis of pand altijd in vertrouwde handen. Ook voor advies over subsidiemogelijkheden bij dak-, glas-, vloer- en wandisolatie staan wij tot uw beschikking. Met de vakmensen van Bouwbedrijf Haarhuis maakt u uw huis of bedrijf weer helemaal up-to-date!

Machinale timmerwerken

Prefabricage in eigen beheer vergroot de kwaliteit

Bouwbedrijf Haarhuis beschikt over twee bedrijfshallen met volop ruimte voor opslag van materieel en een veelzijdig en innovatief machinepark. In onze werkplaats bereiden we meerdere onderdelen van het bouwproces voor. Denk bijvoorbeeld aan prefab dakkapellen, dak elementen en wanden. Ook kozijnen, deuren, kasten, sierlijsten en plinten maken we in eigen beheer. Het vooraf in onze eigen hal bouwonderdelen fabriceren werkt efficiënt. Wij verkorten de bouwtijd én verhogen de overall kwaliteit van uw bouw. En bij slecht weer gaan we waar mogelijk binnen voor u aan de slag!

Bij een verbouw of renovatie zijn wij in staat de meest uiteenlopende bestaande sierlijsten of profielen na te maken. Ook voor andere specifieke timmerwerken draaien onze vaklui hun hand niet om. Een bijkomend voordeel van de prefabricage in onze eigen productieruimte is dat we de werkzaamheden op de bouwplaats beperken. Zeker bij (interne) verbouw, uitbouw en renovatie van een bestaande woning of bedrijfspand is dit een ideale werkwijze. Onze opdrachtgevers geven aan dat zij deze flexibiliteit en dienstverlening enorm waarderen. Dat maakt ons extra trots!

Bouwplannen? Ga met ons in gesprek! arrowRight