Het bouwteam van Haarhuis

Bouwbedrijf Haarhuis is een modern uitgerust Twents bouwbedrijf met ruime ervaring in traditioneel bouwen in verschillende segmenten. Wij zijn een erkend leerbedrijf. Ons team is dé perfecte mix van jonge en ervaren vakmensen. Samen met u maken wij de meest uiteenlopende bouwwensen waar. Van de eerste steen tot het laatste plintje!

Logo erkend leerbedrijf

Bouwbedrijf Haarhuis: nu en in de toekomst

Met vertrouwen gaan wij voor u aan de slag

Iedere dag werkt Bouwbedrijf Haarhuis aan de toekomst van zijn opdrachtgevers. Met een vast bouwteam onder aansturing van Helmuth Haarhuis. Al meer dan 30 jaar regelt hij de dagelijkse bedrijfsvoering in het familiebedrijf. Vanuit het kantoor begint hij de voorbereiding van ieder bouwproject. Van een eerste kennismaking tot de ontwerpfase, het uitwerken van bouwtekeningen en de oplevering. Het bouwteam van Haarhuis realiseert uiteenlopende bouwprojecten én bouwt aan een goede relatie met iedere klant.

Door veelvuldig laagdrempelig en persoonlijk contact, korte lijnen en heldere afspraken creëren ze een stevige vertrouwensbasis. Kwaliteit, duurzaamheid en toekomstgericht bouwen zijn speerpunten voor de ervaren en vakkundige medewerkers van de onderneming. Bouwbedrijf Haarhuis is een erkend leerbedrijf. In het personeelsbestand is weinig verloop. Veel medewerkers zijn als leerling binnengekomen en maken inmiddels al jaren onderdeel uit van het vaste bouwteam. Samen bouwen wij iedere dag met veel plezier aan úw toekomst!

Ons stappenplan voor úw droomproject

Stap4

Stap 1: het voortraject

In een persoonlijk gesprek maken we kennis. We luisteren naar wat u wilt, denken mee, geven advies en werken berekeningen en een schetsontwerp/bouwtekening uit. Zo ontstaat een ontwerp en prijsindicatie.

Stap3

Stap 2: overeenkomst en bouwvergunning

Als de ontwerptekening is goedgekeurd, sluiten wij een bouwovereenkomst met u af. We starten de werkvoorbereiding op. Dit gaat van de aanvraag voor de bouwvergunning tot een licht- en inrichtingsplan.

Stap2

Stap 3: start bouw

De bouw start! Met een vaste uitvoerder als uw eerste aanspreekpunt. Structureel plannen we een overleg: bijvoorbeeld na het storten van de vloeren, als het pand waterdicht is en bij stucwerk en betegeling.

Stap1

Stap 4: de oplevering

We zijn klaar! Na de vooroplevering zetten we de puntjes op de i. Pas als u 100% tevreden bent, vindt de oplevering plaats. Kwaliteit en vertrouwen telt. Goede nazorg en service is daarom vanzelfsprekend.

Bouwbedrijf Haarhuis: als kwaliteit en vertrouwen telt.

Schoffel

Een vast aanspreekpunt op de bouw. Én vertrouwde onderaannemers.

Zaag

Zorgeloos bouwen met vakmensen die meedenken. Altijd efficiënt.

Medewerker

Samenwerken. Persoonlijk contact en goed overleg. Dat maakt bouwen mooi.

Hamer

Ambachtelijk vakmanschap met de meest innovatieve technieken.

Duimstok

Bouwen is passen en meten. Creatief maatwerk dat Haarhuis perfect beheerst.

Kruiwagen

Opruimen en bouwafval scheiden. Samen werken aan een beter milieu.

Bouwplannen? Ga met ons in gesprek! arrowRight

Bouwbedrijf Haarhuis: een terugblik

Al meer dan 90 jaar ervaring en vakmanschap uit Twente

Bouwbedrijf Haarhuis timmert al ruim 90 jaar aan de weg met uiteenlopende bouwprojecten. Het familiebedrijf is van oorsprong een aannemer die traditioneel bouwt. In de loop der jaren heeft de stabiele bouwonderneming zich gespecialiseerd in particuliere woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw, renovatie en machinale timmerwerken. De talrijke vormen van ambachtelijk en Twents vakmanschap zijn altijd bewaard gebleven. Toch staat de tijd nooit stil bij Haarhuis. Bouwtekeningen worden dagelijks omgezet naar werkelijkheid.

De meest innovatieve technieken en nieuwste materialen worden waar mogelijk toegepast en ingezet. In de modern ingerichte bedrijfshallen wordt het bouwproces gedegen voorbereid. De laatste jaren neemt ook de prefab- en systeembouw toe, vaak in combinatie met de traditionele bouwwijze die Haarhuis tot in de puntjes beheerst. Een moderne woning of multifunctioneel bedrijfspand bouwen of een oud pand verbouwen of renoveren? Haarhuis gaat voor vertrouwen, persoonlijk contact, volop samenwerking en onderlinge tevredenheid. Al jarenlang!

Jasper Luft uit Bruinehaar winnaar EuroSkills.

Wij zijn trots op onze Europees Kampioen timmeren!