Machinaal

machinaalOns aannemersbedrijf beschikt over een zeer veelzijdig en modern machinepark. Een materieelarsenaal dat hoofdzakelijk een plaats in de werkhal heeft gekregen. Een overzichtelijke en praktische samenstelling waardoor onze werknemers in staat zijn om voor elke gewenste aanpassing, een oplossing te vinden.

Diverse soorten kozijnen, trappen, stijldeuren, sierlijsten en dakkapellen zijn enkele voorbeelden van halffabrikaten, die in onze werkplaats van allerlei bewerkingen worden voorzien. Voor zover mogelijk fabriceren wij de verscheidende onderdelen in de eigen hal om de eindwerkzaamheden op de bouwplaats zoveel mogelijk te beperken. Met name voor veranderingen in een reeds bestaande woning is dit een unieke dienstverlening.

De machines voldoen aan de meest vooruitstrevende Arbo-eisen, zodat ook de veiligheidsvoorschriften nageleefd worden. Niet alleen voor u een fijne gedachte tevens een betrouwbaar gevoel voor onze timmerlieden, die zodoende alle aandacht aan het vervaardigen van het eindproduct kunnen toewijden.

Bouwen met Haarhuis voor kwaliteit en duurzaamheid