Historie

Bouwbedrijf Haarhuis BV is een gerenommeerd familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar bestaat. Wij zijn gespecialiseerd in de particuliere woningbouw, utiliteitsbouw, verbouwingen, renovatie en machinale timmerwerken. De jarenlange ervaring die het bouwbedrijf in deze segmenten heeft opgebouwd is een reden om uw bouwplannen met ons te bespreken. In het stabiele bestaan van de onderneming zijn de talrijke vormen van ambachtelijke kundigheid bewaard gebleven.

De heer Haarhuis voert officieel sinds 1987 de scepter over de dagelijkse bedrijfsvoering. Samen met het personeel hebben ze de beschikking over een moderne indeling van de bedrijfspanden. Naast de werkplaats met daarin een veelzijdig machinearsenaal is ook een uitgebreide en zeer praktisch ingerichte opslaghal aanwezig.

“Wij willen graag dat onze eigen panden aan de eisen van deze tijd voldoen, zodat klanten de ware aard van de onderneming kunnen zien. We willen de mensen kwaliteit leveren en dat willen we met onze eigen nieuwbouw aantoonbaar maken. Voor het zichtbaar maken van onze gegarandeerde kwaliteitslevering zijn wij eveneens aangesloten bij de overkoepelende brancheorganisatie Bouwend Nederland en voeren wij het BouwGarant kwaliteitslabel.”

Bouwen met Haarhuis voor kwaliteit en duurzaamheid